Chorizogryta med ris och koriander

Chorizogryta med ris och koriander

30 min
4 portioner

Du behöver

• 1-2 förp Chorizo
• 2 gula lökar
• 1 stor paprika
• 250 g hela körsbärstomater
• Rapsolja till stekning
• En näve jordnötter
• 1 kruka koriander
• Ris, (4 portioner)
• Svartpeppar • salt 

Gör så här

• Sätt på riset
• Skär korven i skivor
• Skala, dela och skiva löken och paprikan
• Stek lök, paprika och korv några minuter i rapsolja i en stekpanna
• Lägg ner hela körsbärstomater och låt de bli varma men inte mosas sönder helt
• Hacka jordnötter och koriander
• Lägg upp korv, lök, paprika, tomat och servera med ris
• Toppa med koriander och hackade nötter

Smaklig måltid! 

Smaklig måltid!

Denna korv använde vi

Men det funkar också utmärkt med

Liknande recept

No items found.