Kalaskorv på 3 sätt
Fixa korvar med riktigt hög kalashalt. Här hittar du inspiration när någon i den yngre generationen ska firas.
Korv i finkan
Skiva en smördeg i remsor.
Stek korven lätt. Här använde vi Skinnfri Knasen, en korv som passar perfekt för den yngre generationen.
”Fläta” korven och smördegen enligt bilden.
Lägg på en plåt och pensla med ägg.
Sätt in i ugnen enligt anvisningarna på smördegsförpackningen.
Nu sitter korven i finkan. Klart att servera!
Sjöodjuret
Dela halva korven i fyra delar. Här har vi använt Wienergrill.
Stek korven i smör eller olja.
Gör ditt bästa mos med mycket smör. Det är ju ändå kalas. Addera valfri karamellfärg.
Servera och gör dig redo för överlyckliga barn.
Räcerkorv
Stek korven och lägg i bröd. Här använde vi Skinnfri Knasen.
Fäst ”däcken” och hjälmen med hjälp av tandpetare. Om tandpetarna är för korta kan du också använda grillpinnar.
Spänn fast säkerhetsbältena och servera till jubel.