Kalaskorv på 3 sätt

Fixa korvar med riktigt hög kalashalt. Här hittar du inspiration när någon i den yngre generationen ska firas.

 

Korv i finkan

_MG_0352 2_low

Skiva en smördeg i remsor.

_MG_0351 2_low

Stek korven lätt. Här använde vi Skinnfri Knasen, en korv som passar perfekt för den yngre generationen.

_MG_0355 2_low

”Fläta” korven och smördegen enligt bilden.

_MG_0358 2_low

Lägg på en plåt och pensla med ägg.
_MG_0362 2_low

Sätt in i ugnen enligt anvisningarna på smördegsförpackningen.

_MG_0376 2_low

Nu sitter korven i finkan. Klart att servera!

Sjöodjuret

_MG_0400 2_low

Dela halva korven i fyra delar. Här har vi använt Wienergrill.

_MG_0407 2_low

Stek korven i smör eller olja.

_MG_0403 2_low

Gör ditt bästa mos med mycket smör. Det är ju ändå kalas. Addera valfri karamellfärg.

_MG_0423 2_low

Servera och gör dig redo för överlyckliga barn.

Räcerkorv

_MG_0331 2_low

Stek korven och lägg i bröd. Här använde vi Skinnfri Knasen.

_MG_0338 2_low

Fäst ”däcken” och hjälmen med hjälp av tandpetare. Om tandpetarna är för korta kan du också använda grillpinnar.

_MG_0311_low

Spänn fast säkerhetsbältena och servera till jubel.