Spetskålswraps med korvtärningar & cole slaw

Chili & Cheesefalu, sidfläsk och tabasco.

minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Rosta kummin i en torr stekpanna tills det verkligen doftar gott, lägg sedan åt sidan att svalna. Skär falukorven i tunna, fina små tärningar. Stek knapriga i olivolja och låt sedan rinna av. Stek även sidfläsk i fina tärningar.
  2. Blanda majonnäs med rostad kummin, honung, lite salt och peppar. Smaka av. Blanda majonnäsen med strimlad vitkål och riven morot.
  3. Dra försiktigt loss stora, hela spetskålsblad och lägg i coleslaw, korv, sidfläsk och stänk över den rökiga tabascon. Toppa med tomat, chili, picklad lök, lite salt och peppar och vik ihop till en wrap. Löjligt, löjligt gott! Testa gärna olika tillbehör, endast fantasin sätter gränserna!