New york triple onion dog

30 minuter
2 portioner

Gör så här

  1. Skala och skiva rödlöken i 3 mm tjocka skivor och lägg i en burk. Blanda samman lagen, koka upp och häll över löken. Låt svalna helt.
  2. Slå en majonnäs genom att vispa ihop äggulan med yellow mustard, vinäger, lite salt och peppar. Droppa sedan i oljan under konstant vispande. Smaka av och ställ åt sidan.
  3. Skala och skiva den gula löken i 3 mm tjocka skivor. Hetta upp en stekpanna med smöret. Stek lökarna på medelhög temperatur tills löken är genomskinlig och börjar få fin färg.
  4. Skär ett 5 mm djupt snitt på korvarnas ”ovansida”. Grilla korvarna till perfektion. De öppnar sig en aning där snittet gjordes, perfekt att fylla med godsaker!
  5. Lägg korvarna i bröd och lägg på riven ost så att den smälter lätt. Toppa med den vackra majonnäsen, stekt gul lök, picklad rödlök och rostad lök.