Gör så här
- Skala och skiva rödlöken i 3 mm tjocka skivor och lägg i en burk. Blanda samman lagen, koka upp och häll över löken. Låt svalna helt.
- Slå en majonnäs genom att vispa ihop äggulan med yellow mustard, vinäger, lite salt och peppar. Droppa sedan i oljan under konstant vispande. Smaka av och ställ åt sidan.
- Skala och skiva den gula löken i 3 mm tjocka skivor. Hetta upp en stekpanna med smöret. Stek lökarna på medelhög temperatur tills löken är genomskinlig och börjar få fin färg.
- Skär ett 5 mm djupt snitt på korvarnas ”ovansida”. Grilla korvarna till perfektion. De öppnar sig en aning där snittet gjordes, perfekt att fylla med godsaker!
- Lägg korvarna i bröd och lägg på riven ost så att den smälter lätt. Toppa med den vackra majonnäsen, stekt gul lök, picklad rödlök och rostad lök.