Våra korvar

Vardag, lyx, tilltugg, lunch, middag, grillfest, nattamat – vi skulle kunna fortsätta i all oändlighet. I Stensåkras sortiment hittar du korvar för alla tillfällen och smaker. Gemensamt för samtliga produkter är att de består av svenskt, närproducerat kött utan onödiga tillsatser.

Bygdens Original

Bygdens original är den stoltaste av våra korvfamiljer. Smaktraditionen går inte att ta miste på, men samtidigt finns det något nytt under skinnet – en kryddning med lokal prägel som gör korvarna unika. De är original, helt enkelt.

Gamla godingar

Våra Gamla godingar har de klassiska recepten som utgångspunkt. Den här korvfamiljen vansläktas inte, utan har alltid den rätta smaken så som vi själva känner den. Råvarorna är vi också välbekanta med, eftersom de som finns på nära håll.

Säsongare

Säsongare dyker upp varje år då landets grillar åter vågar sig ut i solen. Den här brokiga korvfamiljen har med sig smakinfluenser från hela världen och blir därmed ett välkommet inslag på sommarens grillkvällar. Nu finns det tre goda nyheter med höstiga smaker, så gör som vi, njut av hösten - på tallriken.

Hemvändare

Våra Hemvändare har varit ute och sett sig om i världen – och sedan insett att Småland ändå slår allt annat. Alla familjemedlemmar är spännande kulturkrockar, som låter det bästa av två smaktraditioner ta plats på middagsbordet.

Finsmakare

Familjen Finsmakare syns oftast då mys eller mingel står på programmet. De har smeknamn som snacks, plockmat och aptitretare, men själva skulle vi beskriva dem som välsmakande delikatesskorvar, njutbara precis som de är.

Tillbehör