Jobba hos oss

Vi söker en korvälskande säljare i Göteborg

we_love_korv_1490x1000_lagre


Om oss

Korvfabriken Stensåkra i Vetlanda startades 1945 och har sedan dess engagerat sig för att ge människor möjligheten att äta bra och god korv. Sedan 2006 har Birgitta och Anders Starck passionerat utvecklat Stensåkra för att förändra korvens roll i samhället. Vårt sunda korvförnuft från Småland har lett oss till utmärkelsen Årets företag i Jönköpings län och nominerades till årets företag i Sverige.

Vart ska vi

Vi har bestämt oss för att ta nästa steg i att leva vår mission, att ge fler människor i Sverige en bättre och godare korv. Vi har byggt en helt ny och toppmodern korvfabrik med hög produktionskapacitet, massor av kärlek och stolthet för att kunna växa som vi gör.

Vi ska utveckla oss till Sveriges i särklass bästa och mest engagerade samarbetsparter för våra kunder.

Vi söker dig som

Du måste först och främst älska korv. Och du vill inget hellre än att få jobba med människor. Att utveckla relationer och affärer tycker du är meningsfullheten med ditt arbete. Vi tror att du idag arbetar som säljare och att du vill ta ett nytt, roligare och mer meningsfullt steg i din utveckling. Du drömmer om få påverka och verka i ett mer passionerat och stolt företag som håller kvalité och smak högre än försäljningssiffror.

Vi kommer snart att söka fler säljare i Stockholm, Göteborg och Malmö så skicka även in din ansökan om du är redo att snart vara med i vår resa.

Vad ska du göra

Du kommer att vara en del av vårt fältsäljarteam och ansvara för att utveckla vår position i Göteborg och serva våra kunder med att optimera sortiment, volymer och kampanjer. Du kommer även att demonstrera i butik då det är ett av de allra bästa arbetssätten för att sprida budskapet och få nya kunder att testa våra korvar.

Hur går vi vidare

Tänk och känn efter att du verkligen vill söka och motivera varför i din ansökan, både för din och vår skull. Skicka ansökan senast fredagen den 10/11
tommy@stensakra.se

De personer som vi är nyfikna på kommer vi att bjuda in till ett korvsnack i Stensåkraanda där vi får testa varandras lust och förmåga att missionera om korv.

Dela på: FacebookLinkedIn

Vi söker en produktionsplanerare / logistikansvarig till Stensåkra Charkuteri AB

Klicka här för att läsa mer och söka.

Är du intresserad av att jobba hos oss? skicka gärna in en spontanansökan för framtida möjligheter till: info@stensakra.se